Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Friulmac

Компактен, сигурен, продуктивен. Двострана машина за профилирање на материјал за паркет совршена за современите побарувања на пазарот....