Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Archive

Акрон 1400  еднострана автоматска машина за кантирање за средни и мали претпријатија, со можност за различни варијанти према потребата на купувачот. Флексибилна, сигурна и брзо изменливи програми во текот на работа за различни кант траки и панели управувани преку НЦ, овозможено преку новата ХДИ touch...

Air Force системот е достапен на машините за кантирање, се заснова на физичкиот принцип на конвекција. Со користење на компресиран систем за топол воздух, траката се поврзува совршено со панелот гарантирајќи отпорност на вода и топлина со одлична квалитетна обработка со долг век на траење....

Stream A е новата палета на автоматизирани еднострани машини за кантирање, наменети за мали и големи претпријатија кои сакаат да го зголемат производствениот капацитет. Тоа им овозможува на корисниците максимална продуктивност. Беспрекорно се прилагодува на сите потреби за обработка благодарение на неговите можности за конфигурација....

Stream B MDS е идеална флексибилна машина за кантирање наменета да одговара на потребите за целосна флексибилност на средни и големи компании. Може да се интегрира во автоматски производни линии, гарантирајќи зголемена продуктивност за панели со различни форми и големини....

Jade 300 е автоматска машина за кантирање наменети за занаетчии кои сакаат да го подобрат и автоматизираат производството, или за индустриските сектори кои произведуваат производи по мерка....

Jade 200 е автоматска машина за кантирање наменета за занаетчии и компании кои бараат прилагодено производство и флексибилни решенија во ограничен простор....

Akron 1100 е најмалата автоматска еднострана кантерица.  Дизајниран за занаетчии од мали размери и компании кои бараат едноставност за корисниците и оптимален квалитет....