Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Archive

Superangle 600 е идеален центар за сечење за оптимално сечење под повеќе агли. Директна технолошка еволуција на традиционалните методи на сечење, Superangle 600 е во состојба да ја зголеми продуктивноста и да гарантира максимална прецизност и одржување на точноста....