Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Casolin

Машината со четворострана обработка  е дизајнирана со цел да се запазат  општите принципи на работата: резултатот е машина со висок степен на флексибилност во различни операции, поврзана со лесна употреба која го олеснува пристапот за операторот. Машината е  достапна во 3 верзии...