Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Archive

Акрон 1400  еднострана автоматска машина за кантирање за средни и мали претпријатија, со можност за различни варијанти према потребата на купувачот. Флексибилна, сигурна и брзо изменливи програми во текот на работа за различни кант траки и панели управувани преку НЦ, овозможено преку новата ХДИ touch...

BREMA VEKTOR 15 CS е вертикална бушилица за обработка на сите машински процеси во еден чекор, со еден оператор и во мал простор....

Insider Door е машина дизајнирана за извршување на операции со бушење (Insider Door FB) или операции со бупење и вметнување на типли на флексибилен начин на врати, фронтови и рамки. Insider Door е дизајнирана да гарантира максимална флексибилност, за исполнување на производствените потреби....

ELIX е машина за бушење на отвори за спојување со типли, што ја прави совршена за флексибилно извршување на операции со бушење и операции со бушење и автоматско нанесување на лепак и вметнување на типли за производство на кујни, мебел, фиоки и мали парчиња....

Techno Line е машина за извршување на автоматски операции со бушење и операции со бушење и автоматско вметнување на типли на горна и долна површина и нејзините четири страни. Машините се карактеризираат со висока продуктивност во големо сериско производство. ...

Insider M е флексибилна машина за бушење која е идеална за сериско-машинско работење и производство за давање услуги. Тоа е совршена машина за производство на склопен мебел и на комплети....

Инсајдер FT2 е машина за бушење која овозможува да се работи во низа.Идеален за сериско производство на мебел....

Флексибилна вертикала бушилица, за последователно бушење, вметнување, глодање и сечење панели од различна големина без никакво рачно поставување....

Brema Eko 2.2 е новата компактна и разновидна вертикална бушилица со намалена големина, за обработка на панели со различна дебелина и големина. Идеално решение за производство, дури и за најсложените процеси за обработка....

Skipper V31 е компактна, разноврсна вертикална бушилица од Biesse која комбинира флексибилност и перформанси. Skipper V31 е флексибилна  бушилица за нестандардни производствени потреби на големите компании, за производство на мали серии или за давање услуги....