Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Tecno Azzurra

двоен ламинарен профил со сопирачката станица во резервоарот за складирање на вода со големина на телото на машината [1 Mt] ...

првата бариера за филтрирање е изработена од картонски филтер, втора бариера за филтрирање е изработена од стаклено влакно за стопирање на бојата, инсталирана вертикално за да се зголеми површината за филтрирање. ...