Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Archive

Blaze 120 е хидраулична топла преса за лепење под притисок, наменета за лепење на ламинати, фурнир на медиапан и неоплеменета иверица . Долната плоча се движи со активирање на хидраулични цилиндри, а со својата технологија на греење се достигнува температура од 120 °C, што е...