Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Кројач

Selco WN 6 ROS (Роботски управуван систем), е технолошко решение со интегриран робот за управување со панели. Овозможува извршувањето на работата во претходно дефинирано време и секогаш со ист стандард за квалитет. Роботизирано решение што може да ја зголеми ефикасноста и континуитетот на производството, олеснувајќи...

SELCO WNA 8 е систем со две целосно независни линии за сечење и автоматско вчитување, идеално за потребите на големите деловни активности кои не само што произведуваат големи серии, туку исто така се фокусираат на динамично, персонализирано производство на мали серии. ...

NextStep е флексибилен центар за сечење, единственото решение на пазарот што комбинира два процеса во еден: машина со флексибилен рутер и прецизност на машината за сечење на парчиња со голема точност и прецизност....

SELCO WN 7 е висока класа од својата категорија на кројач со една линија за сечење.Се карактеризира со високи перформанси и зголемена брзина на обработка со цел да ги задоволи потребите на средните и големите компании за производство на мебел....

SELCO WN 6 е резултат на проект развиен со најнови технологии, усвојувајќи револуционерни технички решенија кои го зголемуваат продуктивноста и целокупниот квалитет на обработка....

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Новиот Сектор 4 серија - нуди обработка(сечење) на панели кој може да ги задоволи малите и средните претпријатија, Бидејќи е специјално дизајнирана за поединечно производство и мали серии. Компактни димензии, нови технолошки решенија и лесна за управување Сектор...