Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Uniconfort

Global е котел кој може да се користи во следниве полиња: Контролирано греење Когенерација Индустриски процес - Системи за греење Индустриски процес - Производство на пелети Јавни и приватни згради Расадници Преработка на храна ...