Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Viet

Решение за калибрирање и брусење со комбинирање на високи стандарди за изведба со намалени работни димензии....

Новиот центар за завршна обработка е дизајниран да ги задоволи потребите на средни и големи претпријатија кои бараат разновидност и висока технологија....