Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Производи

Italpresse

Преси со воздушни мембрани за термоформирање на материјали како ПВЦ, ППЕ, АБС и природни фурнири. Највисок квалитет на крајниот производ, екстремно брзи циклуси, брзи промени во производството....

Standard formats: widths from 1,300 up to 2,200 mm and lengths from 1,300 up to 5,200 mm. Heating systems available: electric heater with diathermic oil or water, heating platens with electric resistances, set-up for connection with external heating systems....