Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Archive

SKIPPER 100 е иновативен центар за обработка со можност да обработува панели со различни формати во низа и во „реално време“. Идеално е за нестандардно производство на големи компании каде персонализацијата станува норма....

Uniteam RC, компактен и врвен центар за обработка што обезбедува брзина и оптимална прецизност. Врвните компоненти што се гарантирани од Biesse, крутата структура и брзите работни единици ја прават Uniteam RC машината со најдобри резултати во својата категорија, за непобедлива прецизност....

ROVER A 14/16 E ЦЕНТАР ЗА ОБРАБОТКА ЗА СИТЕ ВИДОВИ МАШИНСКИ ОПЕРАИИ. Rover A 14/16 е центар за обработка за производство на мебел, рамки за прозорци и врати. Благодарение на неговата широка палета на големини и конфигурации, тој е идеално прилагодлив за мали и големи производства,...

Компактна и моќна. Rover K FT е новиот центар за обработка кој примамува со неговата компактност и моќкност - дизајниран за обработка на панели направени од дрво и композити. Идеално решение за занаетчиски производители и за мали и средни бизниси кои бараат флексибилност и лесна употреба...

Можност за нанесување и лепење кант траки и 3Д транспарентни траки, овозможувајки лесно чистење на панелите за време на циклусот на обработка. Кантирањето отсекогаш се засновало на нанесување лепак директно на панелот, па затоа BIESSE го применува овој вид на директно кантирање на прави...

Excel претставува врвна категорија на производи во однос на сигурноста и флексибилноста за обработка на повеќе предизвикувачки материјали, од цврсто дрво па се до плочести панели , од изработка на мали врати до разни предмети за мебел, рамки за софи, композитни материјали и лесни...

Rover M5 е центар за обработка дизајниран за создавање на необични, уникатни производи, поголеми предмети и дизајнирани парчиња. Со технологија која е потполно единствена во својата област, наменета за најсложените машински операции....

Rover B е центар за машинска обработка дизајниран за квалификувани занаетчии и за индустрија со големи размери. Конфигуриран со високи перформанси, обезбедува квалитетна обработка и е наменет за обработка во сите услови за работа. Rover B нуди 2 Y-оски за максимална продуктивност во сите машински...

Rover A Smart е центар за обработка со 5-оски кој е лесен за управување и се користи за производство на секаков вид мебел....

Rover K Smart е центар за обработка наменет за занаетчиски мали и средни бизниси кои бараат едноставни решенија по пристапни цени....