Ул. Орце Николов бр. 190 1/4 1000 Скопје

Тел. +389 (0)2 3062136

Следете не на:

© Copyright Tesima doo export – import 2019

 

Barberan PL – 32

Категорија
Barberan
Повеќе за овој проект

Машина за профилно обвивање со дрвен фурнир во ленти (или по избор хартиена фолија во ролна).